Hírek

name

Megkezdődött a felújítás a Dob utcai bölcsődében

2017.09.21.
Az elmúlt évek során az épület külső nyílászáróit cserélték, hőszigetelték a homlokzatot, a lapostetőt pedig hőés csapadékvíz elleni szigeteléssel látták el.

name

Újabb fejlesztés a Városligeti Bölcsődében

2017.07.27.
Erzsébetváros bölcsődéiben rendületlenül azon dolgoznak, hogy biztonságos és európai színvonalú, valamint a gyermekek harmonikus fejlődését támogató környezetet biztosítsanak. A Városligeti Bölcsőde 125 férőhellyel működik, teljes kihasználtsággal. Hogy a gyermekek a nagy nyári melegben is biztonságban játszhassanak a szabadban, a közelmúltban a játszóteraszok és az udvari homokozó fölé is napvitorlákat feszítettek ki.

name

Sószobával bővült a Városligeti Bölcsőde

2015.03.26.
Az ország egyik legmodernebb bölcsődéje sószobával gazdagodott az egészséges életmód jegyében. A sóterápia megelőzi a légúti fertőzések kialakulását, az asztma vagy allergia súlyosbodását. Természetes úton, gyógyszerek nélkül gyógyítja a felnőtteket és gyermekeket egyaránt, akár enyhe (orrfolyás, köhögés), akár súlyosabb (hurut, gyulladás) légúti betegséggel küzdenek.

name

Hazánk egyik legmodernebb bölcsődéje

2014.06.19.
Megújult a VII. kerületi Városligeti Bölcsőde, hiszen az elmúlt nyolc hónap során bővítették, korszerűsítették, hogy Magyarország egyik legmodernebb bölcsődéje születhessen meg. Erzsébetváros önkormányzata 150 millió forintos európai uniós támogatásból és 275 millió forintos önerőből finanszírozta a projektet.

name

Megújulnak a kerület bölcsődéi

2014.02.20.
A Dob utcai mellett januárban a Lövölde téri bölcsőde felújítási munkálatai is befejeződtek, nyárra pedig elvégzik a Városligeti Bölcsőde korszerűsítését, így Erzsébetváros minden bölcsődéje modern, a XXI. század követelményeinek megfelelő intézménnyé válik.

name

A Lövölde téri bölcsőde felújítása

2013.09.05.
Elkezdődött a Lövölde téri bölcsőde felújítása, amely az Erzsébet Terv keretein belül újulhat meg. A bölcsiben szinte minden megújul: a szigetelés, az ablakok, az ajtók, az elektromos rendszer. A felújítással és korszerűsítéssel az eszközellátottság is javulni, illetve bővülni fog.