Tanévkezdés

A kiscsoportos óvodásoknak harmadik éve, az elsős kisdiákoknak pedig már hosszú évek óta tanévkezdő ajándékcsomaggal kedveskedik az önkormányzat. Idén 330 óvodás és 270 elsős diák örülhetett a hasznos évkezdő eszközöknek, melyeket a város vezetése a pedagógusok segítségével állít össze minden évben.

„600 gyermeknek és szülőnek segíthettünk idén is a tanévkezdő csomagokkal, amely reméljük, hogy a családoknak nagy könnyebbséget jelentett. Évekkel ezelőtt született meg a gondolat, hogy ily módon segítsük az elsős kisdiákokat, majd a pozitív visszajelzések miatt kiterjesztettük a kezdeményezést a kiscsoportos óvodásokra is, amely szintén igen pozitív fogadtatásban részesült. Mindenkinek eredményes tanévet kívánok!” – mondta Vattamány Zsolt polgármester.

Az iskolakezdéssel reggelente újra nagyon forgalmasak az utak, így az önkormányzat az iskolakezdési csomaggal ismét „Így közlekedj biztonságosan” című kiadványt is ajándékozott, amely bemutatja a biztonságos közlekedés szabályait, és sok hasznos információt tartalmaz gyermekek és szülők számára egyaránt.

190902AlsoerdosorTanevnyito0028
190902AlsoerdosorTanevnyito0043