Rekordszámú résztvevőt vonzott a húsvéti akció

Óriási érdeklődés övezte az Erzsébetváros Kártya program keretében április 7. és 13. között megtartott húsvéti ajándékakciót, melynek során az önkormányzat egy füstölt sonkát és tormát tartalmazó csomaggal kívánt kedveskedni az ünnepek előtt a kártyabirtokosoknak.

„Az idei program minden eddigi várakozást felülmúlt: míg a tavalyi évben 2500–3000 kártyabirtokos élt az ajándék átvételének lehetőségével, addig most kétszer annyian jöttek el a Klauzál téri csarnokba az önkormányzati meglepetésért” – mondta el a programot lebonyolító MICE Kft. munkatársa.

A nagy érdeklődésre tekintettel az önkormányzat folyamatosan utánrendelte a készletet, így végül közel 5200 csomagot adtak át a hatnapos akció ideje alatt. Több lakossági észrevétel is érkezett az önkormányzathoz mind a helyszínen, mind levél útján, hogy a pótlólag megrendelt mennyiség is kevésnek bizonyult, ami azt jelzi, hogy a program rendkívül népszerű, egyre több aktív kártyahasználó van a kerületben. A cég munkatársa hozzátette: „Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk mindannyian a húsvéti program kapcsán, ezért egyeztettünk az önkormányzattal arról, hogy a későbbiekben a megemelkedett kártyaszámra tekintettel hogyan lehet hatékonyabbá tenni az akciókat.”

Az önkormányzat szándéka, hogy a húsvéti akció tapasztalatait és a lakossági észrevételeket egyaránt hasznosítva a jövőben minél szélesebb réteg számára tegye elérhetővé ezt a lehetőséget – a mostaninál gördülékenyebben – az Erzsébetváros Kártya-birtokosok megelégedésére.

170407HusvetiAjandekcsomag0049
170407HusvetiAjandekcsomag0016