Megújult a városkártya program

„Megújult a városkártya programunk, de már decemberben, így a 60 év feletti kerületi lakosok még az ünnepek előtt megkapták az Erzsébetváros Kártyájukat, mellyel kedvezményesen vásárolhattak az elsőként csatlakozott üzletekben. Ezzel is szerettünk volna hozzájárulni az ünnepi készülődéshez. Reméljük, a segítséggel több finom falat kerülhetett a családi asztalra vagy több ajándék a fa alá. A kártya egyre népszerűbb a lakosok és a vállalkozások körében is, folyamatosan érkeznek az új igénylések, és a szolgáltatók is élénken érdeklődnek.

Ez egy valódi kedvezményekre jogosító városkártya, amely rengeteg funkciót rejt magában, de a legfőbb célja, hogy segítséget nyújtson a mindennapokban. A program folyamatosan bővül, hol jogosultakkal, hol vállalkozásokkal, hol szolgáltatásokkal, és így lesz majd egy kerek egész. Minden erzsébetvárosinak megéri kiváltani, hiszen a szociálisan rászorulók kivételével csekély összegért, évente 1000 forintért rengeteget spórolhatnak az állandó kedvezményekkel és a rendszeres akciókkal. Egyelőre a VII. kerületi elfogadóhelyekre koncentrálunk, de már tárgyaltunk olyan szolgáltatóval is, amely országszerte több száz helyen biztosítana széles körű kedvezményeket.

A már csatlakozott üzletek, vállalkozások aktuális listáját rendszeresen eljuttatjuk katalógus formájában a kártyabirtokosokhoz, de meg lehet nézni a kártya honlapján is, ahol természetesen igényelni is lehet belőle. A kedvezményt a kártyán található chip leolvasásával lehet érvényesíteni a már csatlakozott üzletekben. Hentes, húsbolt, gyógyszertárak, játékbolt, nyelvstúdió, de színház is partnerünk már, így valóban érdemes magunknál tartani a plasztik kártyát, ha vásárolni indulunk a kerületben.” – mondta Vattamány Zsolt polgármester az Erzsébetváros Kártya program elindításakor.

kartya_3d_erzsebet_CMYK_2019