Élvezze a Magyar Kedvezményhálózat előnyeit új városkártyájával!

Erzsébetváros önkormányzata is csatlakozott az 1999-ben alapított +Discount Magyar Kedvezményhálózathoz, mely országszerte több mint 1500 kártyaelfogadó helyen biztosít vásárlási kedvezményeket a szerződött kedvezményadó partnereknél a +Discount kártyacsaládhoz tartozó érvényes kártyákkal. Az Erzsébetváros Kártya birtokosai hamarosan ingyenesen kézhez kapják új +Discount Erzsébetváros Kártyájukat, mellyel még több kedvezményben részesülhetnek az ország számos üzletében.

A +Discount vásárlási kedvezmények igénybevétele a Magyar Kedvezményhálózat márkalogóval jelölt helyeken a kártya felmutatásával, a +Discount márkalogóval jelölt helyeken pedig a kártya +Payment terminállal való elektronikus beolvasásával lehetséges. A kártyaelfogadó helyek az általuk meghatározott és szerződésben vállalt mértékű, azonnali árkedvezményt biztosítják az érvényes kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak, amely valamennyi jogosultsággal rendelkező kártyabirtokosra egyformán érvényes.

A kártyaelfogadó helyeket kirakatmatrica jelöli; a tájékoztatást a kedvezmeny.hu oldalon elérhető, az aktuális partnerajánlatokat tartalmazó online kereső biztosítja, napközben pedig a 06 (20) 499-6446 vagy 06 (1) 950-5094-es telefonszámokon hívható kedvezményvonal is segítséget nyújt kérdés esetén.

A +Discount közösségi kedvezménykártya-család jelenleg több mint félmillió kártyabirtokos részére biztosítja országszerte a vásárlási kedvezményeket, melyek köre folyamatosan bővül. A kedvezményrendszer támogatja a helyi lakosság számára biztosított jóléti szolgáltatások körének bővítését, és a programhoz történő csatlakozás révén elősegíti a mikrovállalkozások fennmaradását, fejlődését.

PlusDiscount_MATRICA_2016_ERZS_v160727